Wat is weerwolven online eigenlijk?

Ga naar beneden

Wat is weerwolven online eigenlijk?

Bericht  Natsirt! op vr nov 26, 2010 5:36 am

Voor al jullie beginnelingen in het spel of de online versie ervan het gaat als volgt. (eigenlijk lijkt het veel op het kaart spel).

Als eerst stuur je een bericht naar de verteller (meestal Natsirt!) met daarin het verzoek om mee te doen. De verteller update dan de lijst met kandidaten en het spel begint als er ongeveer 10 mensen zijn.
De verteller stuurt daarna iedereen een bericht met zijn of haar rol in het spel (bekijk de rollenuitleg voor meer info). Weerwolven krijgen een tweede bericht met de namen van zijn of haar medewolven voor het plannen van een strategie.

Dag 1:
De eerste dag is de dag van de bijzondere gaven. Cupido, Weerwolven, Ziener, Heks, Sjamaan en Beschermengel mogen hun ding doen. Dit doen zij door de verteller een PM te sturen en deze verwerkt dit allemaal in het forum.
De geliefden krijgen de eerste dag een pm met daarin de naam van hun partner.

Dag 2:
Nadat de eerste persoon wellicht is gestorven kiezen alle kandidaten de burgemeester. Vervolgens hangen de kandidaten iemand op die zij denken dat een wolf of sjamaan is. Dit doe je door de verteller een PM te sturen met jouw kandidaat. Nadat de verteller dit heeft medegedeeld aan de rest van de club begint dag 3.

Dag 3:
Iedereen met een bijzondere gave mag weer zijn of haar ding doen. (Weerwolven, Ziener, Heks, Sjamaan en Beschermengel).

Dag 4 is het zelfde als dag 2 min de burgemeesterstemming. En dag 5 is het zelfde als dag 3. Enzovoorts.

Elke dag mag jij natuurlijk iemand op het verdachtenbankje zetten. Zet er wel een goed argument bij want ik wil niet dat de forums gespamt worden Razz

Veel plezier en Happy Hunting!
avatar
Natsirt!
Admin

Aantal berichten : 498
Registratiedatum : 25-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Almere

Profiel bekijken http://tris-weerwolf.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum