Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Pagina 1 van 5 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Ga naar beneden

Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op do dec 15, 2011 12:19 pm

Het is 24 december, kerstavond. Het was een rustige avond in Sunnydale. De zon is net onder en op straat lopen steeds minder mensen. De meeste mensen hadden vandaag geshopt voor kerst en willen van het lekkere eten genieten, zo ook James. Hij loopt met een tas vol boodschappen over straat en ziet in de verte een auto aankomen. De auto komt met zeker 100 kilometer per uur aangereden en raakt vol James. Die 15 meter door de lucht vliegt en dan stapt er iemand uit de auto... het is Spike....
Terwijl hij rustig zijn peukje oprookt, loopt hij naar het lichaam toe. Hij ziet dat James nog probeert te ademen terwijl het bloed uit z'n mond komt. Terwijl Spike rustig zijn peukje weggooit bukt hij naar het lichaam en bijt in z'n nek om het bloed te drinken...


Ondertussen ergens anders in Sunnydale..
Buffy, Xander en Willow zitten rustig bij Buffy thuis. Buffy kijkt naar buiten terwijl het zonlicht compleet is verdwenen. En schrikt plotseling terwijl Xander tegen haar praat: "Buffy, we weten nog steeds niet wat het is! Het zou van alles kunnen zijn, een demon, een vampier of hellgod." Hoewel Buffy doet alsof ze luistert naar Xander kan ze zich nog niet concentreren. Ze had iedereen gebelt, dat ze moesten verzamelen bij haar thuis. Ze had namelijk een telefoontje van Giles gehad dat hij belangrijke informatie heeft over het "grote kwaad".
Terwijl Xander nog steeds vragend naar Buffy kijkt komen één voor één de personen binnen. Als eerste komt de vriendin van Willow binnen: Tara.
Achter Tara loopt Anya, de vriendin van Xander, die druk aan het praten is met Riley over dat hij niet aan the initiatief moet vertellen dat ze een ex-demon is geweest voor 1000 jaar. Riley moet erg lachen, maar gaat er verder niet serieus op in.
Als ze de deur dicht willen doen, wordt deze ineens tegen gehouden door een hand. Het is Angel, die stilletjes naar binnen probeerde te komen, maar een deur tegen zijn hoofd kreeg van Riley. Als Angel naar hem kijkt, ziet hij dat Riley een sadistisch lachje heeft. Ondertussen komt via de achterdeur Oz stilletjes binnen. Hij wilt niet gezien worden, omdat de laatste keer dat hij Willow zag, zijn ex-vriendin, hij een weerwolf was geworden.

Buffy ziet dit en vraagt waarom Riley altijd zo doet? Riley antwoordt "waarom komen we bij elkaar? Ik was eigenlijk op een missie in Zuid-Amerika met het leger afdeling, the initiatief. Toen ik hoorde dat je in gevaar was, ben ik direct hierheen gekomen om je te helpen. Maar toen ik Anya tegen kwam in de winkel kreeg ik te horen dat je in orde bent? En nu loopt hier ineens Angel, je ex-vriendje en vampier?"
Voordat Buffy antwoord kan geven, komen er 3 personen binnen. Joyce de moeder van Buffy komt met een bak met koekjes aan. Op de kast verschijnt ineens Sid, een handpop met wie Buffy vroeger een verband heeft gesloten terwijl ze een demon probeerde te vermoorden. De derde persoon die binnen komt is Giles, hij komt een beetje zenuwachtig over en vraagt of iedereen er is? Iedereen kijkt elkaar aan en knikt instemmend.
Riley kijkt nog steeds Buffy aan en op het moment dat Giles wilt spreken klinkt ineens de bel. Giles die nog bij de deur staat doet open en ziet Spike staan. Spike vraagt of hij binnen mag komen, omdat ze de vorige keer hem eruit hebben gegooid en het huis opnieuw hebben gezegend. Buffy loopt naar de deur en zegt tegen Giles dat zij hem heeft uitgenodigd en dat hij binnen mag komen...

"Zo.. Nu iedereen er is kan ik uitleggen wat er aan de hand is" zegt Buffy op een kalme toon. "Riley ik zal je vraag beantwoorden zover ik dat kan, ik weet ook niet alles en Giles alles uitleggen. Ik geef nu het woord aan hem."

"Dankjewel Buffy en ga maar rustig zitten. Ik ben blij dat iedereen er is, want de raad in Engeland heeft voor veel informatie gezorgd. De laatste weken zijn er steeds meer vermissingen in Sunnydale, hoewel dat niet zo raar is hier is er toch iets wat niet klopt. Ze worden na een aantal dagen terug gevonden, maar zonder een goede hersenfunctie en een teken op het lichaam, een soort van Kruis. Het leek wel alsof ze zijn leeggezogen door een mystiek wezen. Na grondig onderzoek zijn ze er achter gekomen dat het komt door een wezen die geen naam heeft.
Dit wezen heeft in zijn aardse vorm de naam Glory gekregen. Het is een Hellgod, die op zoek is naar haar sleutel. Deze sleutel heeft een menselijke vorm gekregen en niemand weet hoe hij/zij eruit ziet. Nu blijkt deze "Glory" meerdere hulpjes heeft, die voor haar de sleutel zoeken. En ik weet zeker dat onder ons een aantal van deze hulpjes zijn. Ik heb ervoor gezorgd dat niemand het huis kan verlaten en dat we pas weg kunnen gaan als deze hulpjes vermoord zijn en de sleutel is beschermd!"

Geschrokken kijkt iedereen elkaar aan en ze weten niet wat ze moeten zeggen... Maar veel kunnen ze niet zeggen, want iedereen valt plotseling op de grond. Spike probeert zich nog staande te houden door op een tafel te leunen.. zijn ogen worden steeds waziger en voordat hij op de grond valt merkt hij dat er een stofje in de lucht dwarrelt.. "Slaapsel" zegt hij nog zachtjes... "dit betekent dat iemand dit heeft verstrooit..." hij kijkt naar de trap en ziet iemand staan. Een klein meisje lijkt het wel.. voordat hij goed kan kijken valt hij op de grond en zo slaapt iedereen...

De personen:
Spike (dat ben ik, de verteller)1. Buffy Isabeau
Buffy is "The Slayer", één die in een grote lijn van jonge meisjes is gekozen door het lot om te vechten tegen vampieren en andere demonen. Een nieuwe "slayer" wordt pas gekozen als de huidige dood gaat.2. Xander ShounenSuki
Het beste maatje van Buffy samen met Willow en steunt haar in alles. Hoewel hij niet de kracht heeft om veel te doen is hij vooral emotioneel een grote steun voor buffy. Hij helpt haar met alles. Woont samen met Anya.3. Willow Lien
Een machtige heks en samen met Xander behoort zij tot de "drie eenheid". Ze zal alles voor haar vrienden doen en door haar krachten erg machtig om aan je kant te hebben. Tara is haar vriendin.4. Tara (................)
Een heks, stuk minder sterk dan Willow is, maar ze is wel stabieler. Ze heeft complete macht over haar krachten. Ze is de vriendin van Willow.


5. Anya Moondalian
Heeft de mensheid gekweld door een wraak demon te zijn. Ze heet 1000 jaar allerlei mannen vervloekt en ervoor gezorgd dat ze vervloekt werden door de persoon die ze bedrogen hebben. Tegenwoordig een normaal mens en probeert zich aan te passen aan het huidige mensen leven. Woont samen met Xander.


6. Riley Vee02
De ex van Buffy en vecht momentueel voor het leger en dan een onderdeel van het leger dat gespecialiseerd is in het vermoorden van demonen. The initiatief was een slecht bedrijf en heeft erge dingen gedaan, maar dit nieuwe initiatief probeert d.m.v. de juiste middelen de juiste demonen te vermoorden. Hoewel hij geen grote krachten bezig, is hij voor een mens erg sterk en ontzettend slim.


7. Angel Wolverine
"de vampier met en ziel". Als vampier stond hij bekent als Angelus en heeft hij voor veel onrust gezorgt in de wereld. Maar als Angel probeert hij zich in te zetten voor de mensheid en deze te redden van de ondergang. Angel is een ex van Buffy, maar omdat hij d.m.v. één moment van puur geluk veranderd in Angelus moest hij vertrekken naar LA.8. Oz Natsirt!
Een weerwolf, maar voornamelijk een slimme jonge man en de ex van Willow. Op school was hij één van de slimste jongens die er was en doordat hij gebeten was door zijn neefje op 16 jarige leeftijd is hij tegenwoordig een weerwolf. Door intensive trainingen heeft hij er echter voor gezorgd om deze driften in bedwang te houden en kan hij zelfs met volle maan buiten zijn.9. Joyce (................)
De moeder van Buffy en de persoon op wie ze altijd op terug kan vallen. Joyce heeft geen krachten en kan weinig doen voor de groep, wel is ze de persoon op wie iedereen terug valt als ze het moeilijk hebben. Xander, Willow, Spike zien haar als een echte moeder.10. Sid TheWhiteWanderer
Door een vloek verdoemt om te leven als een Dummy. Voordat hij een dummy werd was hij een grote demonen jager en heeft hij er veel vermoord.11. Giles Scooby
De bibliothecaris van de middelbare school van de leerlingen. Maar ook tegelijkertijd de Wachter van Buffy en een vader figuur voor haar. Hij was ontslagen door de raad, omdat hij het lot van Buffy teveel aantrok en doet alles voor haar.

Laatst aangepast door MarkV op vr dec 16, 2011 11:11 am; in totaal 6 keer bewerkt
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op do dec 15, 2011 12:21 pm

Zeg hier even wie je wilt zijn!

Ik wil dat iedereen een persoon heeft gekozen voor zaterdag 8 uur 's avonds. Dan kan ik iedereen mailen wat hij/zij is en dan gaan we vanaf zaterdag beginnen met deze nieuwe ronde van weerwolven!
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Natsirt! op do dec 15, 2011 12:24 pm

Oeeeeehh Moeilijk Razz

Ik wilde eerst Xander maar ik kwam er opeens achter dat Seth Green meedeed Very Happy

Ik kies voor hem Very Happy OZ Razz

Oh en hang me dus niet op omdat ik een weerwolf ben want dat is gemeen Very Happy
avatar
Natsirt!
Admin

Aantal berichten : 498
Registratiedatum : 25-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Almere

Profiel bekijken http://tris-weerwolf.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op do dec 15, 2011 12:27 pm

prachtige keuze! Very Happy
Wist eerst niet wie ik allemaal moest kiezen voor de rollen, en toen dacht ik ja die moet erin, hij ook, zij ook.. en uiteraard hoort OZ (seth green) gewoon bij de serie Smile
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  LTO op do dec 15, 2011 12:30 pm

Ik wil graag Giles zijn. De saaie bibliotheek medewerker
avatar
LTO

Aantal berichten : 481
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 27
Woonplaats : Purmerend

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Lien op do dec 15, 2011 12:50 pm

Aw ik had Dru willen zijn, die is veel leuker! Goed dan wil ik Willow zijn. Jullie zien me toch al als een heks. Wink
avatar
Lien

Aantal berichten : 327
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Noord-Scharwoude

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op do dec 15, 2011 1:07 pm

Dru gaat nog wel in mijn verhaal voorkomen, maar dan als niet speelbaar personage Smile
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Lien op do dec 15, 2011 1:19 pm

Jammer! Het leek me wel leuk om Dru te zijn. Vooral in haar 'gekke' fase.
avatar
Lien

Aantal berichten : 327
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Noord-Scharwoude

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op do dec 15, 2011 1:34 pm

ik heb wel wat leuks in de planning Very Happy Just wait and see!

En als je nu mijn verhaaltje leest zie je ook veel "grapjes" (tenminste als je de serie goed kent)
zal d'r één weg geven:

--> burger heet James
--> James wordt leeggedronken door Spike
--> Spike wordt gespeelt door James Marsters

ben benieuwd of je er nog een aantal vind Cool
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  TheWhiteWanderer op do dec 15, 2011 1:51 pm

Ik heb nooit echt naar deze serie gekeken, maar de dummy lijkt me badass!

Ik kies voor Sid! Laughing
avatar
TheWhiteWanderer

Aantal berichten : 236
Registratiedatum : 19-06-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : No Man's Land

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Isabeau op do dec 15, 2011 2:21 pm

Laat mij maar de Buffy zijn;) Ben vegetarisch, maar wil best wel wat slachten:p
avatar
Isabeau

Aantal berichten : 206
Registratiedatum : 29-11-10
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Wolverine op do dec 15, 2011 3:11 pm

Ik wil Angel zijn als die nog niet gekozen is Razz.
en anders Riley, maar voorkeur gaat uit naar Angel Twisted Evil
avatar
Wolverine

Aantal berichten : 337
Registratiedatum : 29-11-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Almere

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Moondalian op do dec 15, 2011 3:22 pm

Laat mijj Anya maar sijn. Kijk maar uit, mannen!
avatar
Moondalian

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 21-02-11
Leeftijd : 29
Woonplaats : Heerhugowaard

Profiel bekijken http://www.fanfiction.net/~Moondalian

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op vr dec 16, 2011 3:14 am

1. Buffy ---------------------------------- Isabeau
2. Willow ---------------------------------- Lien
3. Anya ---------------------------------- Moondalian
4. Angel ---------------------------------- Wolverine
5. Oz ---------------------------------- Natsirt!
6. Sid ---------------------------------- TheWhiteWanderer
7. Giles ---------------------------------- Scooby

Deze rollen zijn nog over voor de laatste mensen:
Wie moeten we nog?
Xander (................)
Tara (................)
Riley (................)
Joyce (................)


avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Natsirt! op vr dec 16, 2011 4:46 am

Sowieso ShounenSuki en Vee02.

Ik zal ook wel aan Timo vragen of hij mee wilt doen Wink
avatar
Natsirt!
Admin

Aantal berichten : 498
Registratiedatum : 25-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Almere

Profiel bekijken http://tris-weerwolf.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op vr dec 16, 2011 6:16 am

graag ik had veeter ook gecontact via facebook Razz zal hem voor de zekerheid een pm sturen
en shounensuki had ik ook een pm gestuurd Smile
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  vee02 op vr dec 16, 2011 7:33 am

Ik kies voor Riley
avatar
vee02

Aantal berichten : 179
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 27

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  ShounenSuki op vr dec 16, 2011 8:24 am

Ik wil graag Xander zijn.
avatar
ShounenSuki

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 27-07-11
Leeftijd : 33
Woonplaats : Utrecht

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  LTO op vr dec 16, 2011 11:39 am

Let's go hunting
avatar
LTO

Aantal berichten : 481
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 27
Woonplaats : Purmerend

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op za dec 17, 2011 4:03 am

Zometeen krijgt iedereen zijn/haar rol toegestuurd, ik ben van plan om deadlines te houden van max 2 dagen.
Deze gaat vanaaf vandaag is, dus ik wil van iedereen voor maandag 9 uur 's avonds weten wat hij/zij doet met zijn/haar rol! Cool

Er is ook een extra rol bijgekomen, de persoon die deze toegestuurd krijgt krijgt hier voldoende informatie bij gestuurd en als er vragen zijn kan dit altijd gestelt worden! Very Happy

----> Iedereen heeft zijn/haar rollen gekregen, succes met deze ronde en ik hoor snel wat jullie willen doen ! Cool
Deadline --> maandag 9 uur 's avonds
eerder uiteraard als iedereen zijn/haar kracht heeft opgestuurd Cool
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op ma dec 19, 2011 9:15 am

Ik moet van 2 mensen nog wat te horen krijgen en anders is het vanavond gewoon om 9 uur de deadline. Smile
Zodra ik thuis kom vanavond zal ik het verhaal schrijven en online zetten Cool
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op di dec 20, 2011 10:00 am

Langzaam wordt Spike wakker. Hij kijkt om zich heen en ziet dat iedereen nog slaapt. Als eerste rent hij naar Buffy toe om te kijken of ze nog leeft. Terwijl hij naast haar staat merkt hij dat ze langzaam wakker begint te worden. Tegelijkertijd met Buffy wordt langzaam Angel wakker. Angel springt overeind en loopt ook direct naar Buffy toe en kijkt Spike boos aan. Hij helpt Buffy omhoog en ondertussen gooit hij Spike naar de andere kant van de kamer. "Raak haar met geen poot aan!" zegt Angel tegen Spike. Spike beseft dat hij niet veel kan beginnen tegen Angel. De laatste keer dat ze gevochten hadden had Angel gewonnen, hij zal altijd de sterkere van de twee zijn. Dit komt doordat Angel indirect de Sire is van Spike. Rustig steekt Spike een peukje op en kijkt hoe één voor één iedereen wakker wordt. Oz staat rustig op en kijkt naar z'n kleding.. "gelukkig, ik ben niet veranderd in een weerwolf" denkt hij. Terwijl hij nog een beetje verstuft probeert te blijven staan worden er 3 mensen langzaam wakker. Sid de dummy, Giles de bibliotheekcaris en Riley de soldaat worden wakker. Sid weet wat er is gebeurd, hij merkte dat er slaapsel was rond gestrooit, maar voor dat hij wat kon doen sliep hij al met z'n kleine lichaam. Giles is nog geschrokken wat er gebeurd is en loopt direct naar Joyce toe. Maar voor dat hij hier komt ziet hij al wat er is gebeurd.. ze leeft niet meer..Terwijl Giles huilend boven het lichaam hangt van Joyce, schrikken alle leden van de "scooby gang". Willow hangt boven het lichaam van Tara en haar ogen zijn compleet zwart geworden, spike ziet dit en gooit per direct z'n peuk weg om achter de bank te springen.

Iedereen kijkt geschrokken naar Willow. "Osiris, god van de doden.. ik roep u.. zorg ervoor dat Tara weer tot leven komt..!!" zegt ze op een kalme psychopatische toon... Xander wilt naar d'r toe rennen, maar dit mislukt want Willow gooit hem naar achter tegen de kast aan. Anya rent naaar hem toe om Xander overeind te helpen. Daarna kijkt ze richting Buffy of zij het kan oplossen.. maar voordat iemand wat kan doen valt Willow op de grond.. het bloed komt uit haar mond en ze maakt stuiptrekkingen.. totdat het lichaam niet meer beweegt... Spike loopt rustig naar het lichaam toe en kijkt of ze nog leeft.. "helaas," zegt hij. "Ze heeft het niet geredt. Ze heeft een drankje binnen gekregen van iemand, dit drankje zorgde ervoor dat zodra Willow evil zou worden ze binnen een minuut dood zou gaan".

Giles loopt naar Willow en Spike toe en knikt instemmend. " Het lijkt niet dat zij een hulpje is geweest van Glory, en het lijkt erop dat Spike een keer gelijk heeft, hoewel ik dit niet graag zeg moet ik het toegeven". Op het moment dat Giles op wilt staan ziet hij een buisje op de grond liggen onder de bank. Hij loopt naar de bank toe en pakt het buisje.. Draken Salamander eiwit.."het blijkt dat we geen rekening hebben gehouden met één factor" zegt Giles. Er blijkt, volgens de boeken van Gilernder Geavert, dat er een orde is geweest die de sleutel willen beschermen. Deze worden de "beschermers van de sleutel" genoemt. Het doel van deze beschermers is, zoals hun naam al zegt, ze beschermen de sleutel die de hulpjes van Glory willen hebben. Hij/Zij heeft twee drankjes per avond, ze neutraliseren het slachtoffer van de hulpjes van Glory en vermoorden een willekeurig slachtoffer in de avond. Zo proberen ze de hulpjes aan te vallen via hun eigen tactiek. "

Spike loopt naar Giles en zegt het volgende: "Als we deze hulpjes willen verslaan, moeten we wel een sterke leider hebben. Normaal zou ik voor Buffy kiezen, omdat zij ons overal door heen heeft gesleept. Maar ik weet niet wie meer te vertrouwen is. Daarom wil ik democratisch beslissen wie onze leider gaat worden."

--> De volgende personen zijn dood gegaan
- Joyce (geen rol)
- Tara (geen rol)
- Willow (geen hulpje)

(Voor dat jullie gaan beslissen wie jullie leider gaat worden, moet ik eerst een berichtje hebben van Willow haar rol. Ze mag namelijk nog wat beslissen nu ze dood is gegaan!
Ik geef haar t/m morgen 7 uur de tijd om het door te geven.)
Daarna hebben jullie t/m donderdag 8 uur de tijd om een leider te kiezen

En zoals jullie door hebben is er een rol bijgekomen:

Beschermer van de sleutel:
Jouw taak is ervoor te zorgen dat de sleutel niet gevonden wordt.
--> Elke avond mag je iemand kiezen die dood gaat i.p.v. de persoon die de weerwolven gekozen hebben. Als je jezelf opoffert, dan is er 50% kans dat je overleeft. (kop of munt). Als je het overleeft, dan sterft de persoon die gepakt is door de weerwolf niet en jijzelf niet.

avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  MarkV op di dec 20, 2011 10:18 am

En het verhaal krijgt al direct een vervolg..

Terwijl Spike rustig uitlegt waarom ze een leider moeten hebben staat achter hem Willow ineens op. "Bij de goden van het het oude Egypte.. Ra, Osiris en toth.. bij schiet ik u af!"Een bliksemschicht schiet zich af op Angel, hij kan deze nog net aan ontwijken. Maar zodra hij opstaat, staat Willow voor hem en haalt zijn hoofd eraf met haar blote handen. Angel verdwijnt en er blijven alleen een aantal stofkorrels over.Uiteindelijk valt Willow ook op de grond neer en beweegt niet meer. Met haar laatste krachten heeft ze nog iemand mee kunnen nemen haar graf in...

Spike ziet een briefje liggen op de grond. En leest het hardop voor:
"Jullie zullen je wel afvragen waarom ik ben overgestapt op hare majesteit! Haar goddelijkheid heeft ervoor gezorgt dat ik mezelf moest verraden. Ik ben met haar naar bed geweest en dit voelde zo goed dat ik hierdoor mijn ziel ben kwijt geraakt. Eerlijk gezegt, vond ik het waard. Ik heb ervoor gezorgt dat haar naam voort zal blijven bestaan en ik ben niet alleen. Uiteindelijk gaan jullie er allemaal aan!"

.... "Goed.. ben blij dat die klootzak dood is, dus laten we er niet te lang stil blijven staan, want wie gaat onze leider worden?" zegt Spike, terwijl hij een whiskey fles uit zijn jas haalt.

--> Wolverine (Angel) is vermoord door Willow haar laatste krachten. Hij was een hulpje van Glory.
--> Donderdag 8 uur deadline voor een leider! Cool
avatar
MarkV

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Katwijk aan Zee

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Lien op di dec 20, 2011 10:29 am

You're welcome.
avatar
Lien

Aantal berichten : 327
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Noord-Scharwoude

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  LTO op di dec 20, 2011 10:55 am

Goed gedaan Lien,

Maar ik heb toch een vraag voor Wolverine: Moet je nou echt met elke vrouw naar bed gaan en daarmee je goedheid weer eens opgeven?

En toch gaat het leven verder. Ik heb geen interesse in deze leidersbaan.
avatar
LTO

Aantal berichten : 481
Registratiedatum : 26-11-10
Leeftijd : 27
Woonplaats : Purmerend

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Weerwolven 23: Buffy the vampire slayer

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 5 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum