Wie zijn de bewoners van Digiworld?

Ga naar beneden

Wie zijn de bewoners van Digiworld?

Bericht  Natsirt! op do nov 25, 2010 1:30 pm

Dit zijn de bewoners van Digiworld:

De Goede Kant:

1. Burgers:
De burgers zijn sinds kort erachter gekomen dat er digiweerwolfen op deze forum aanwezig zijn. Zij hebben gezworen om deze achterbakse wolven te doden. Elke "dag" hebben zij de kans om iemand op te hangen.

2. Ziener a.k.a The Almighty Eye:
De Ziener hoort weliswaar bij de goede kant maar speelt zijn eigen spel. De Ziener heeft namelijk de gave om de rol van de andere spelers te kunnen bekijken. Dit is echter gevaarlijk want als de wolven hem vinden zal hij het niet lang overleven.

3. Beschermengel:
De Beschermengel krijgt elke "avond" na de aanval van de wolven de kans om iemand te beschermen. Als de beschermengel de persoon kiest die door de wolven werd gebeten dan gaat er niemand dood. Kiest de engel de verkeerde persoon dan gaat die persoon alsnog dood.

4. Jager:
De jager heeft de meeste hekel aan de wolven en neemt daarom zijn geweer altijd mee. Als hij dood gaat (gebeten door de wolven of opgehangen door de burgers) dan schiet hij op iemand. Deze persoon gaat dan ook dood. Dit kan een wolf zijn, maar ook een burger. Happy Hunting!

Neutraal:
5. Cupido:
De kleine god van de liefde voelt zich erg aangetrokken aan de internetsurfers en komt van zijn wolkje af om twee mensen aan elkaar te koppelen. Zijn rol in het verhaal is dus die van een koppelaar en voor de rest moet hij proberen zijn eigen hachje te redden.

6. Geliefden:
De twee personen die door Cupido aan elkaar gekoppeld zijn. Deze twee geliefden kunnen samen onderling beslissen op wie zij gaan stemmen. De twee geliefden kunnen echter een wolf en een burger zijn, maar zullen toch moeten proberen het te overleven. Dit is voor deze twee echter moeilijk omdat ze niet zonder elkaar kunnen leven. Gaat de ene dood dan volgt de andere meteen.

7. Burgemeester:
Deze rol wordt democratisch gekozen door alle surfers van deze digiworld. Dit gebeurd nadat de eerste persoon door de wolven is opgegeten. De burgemeester heeft alleen overdag een speciale rol. Hij/zij heeft namelijk de beslissende stem bij een ophanging. Mocht de burgemeester komen te overlijden laat hij een testament achter met de naam van zijn of haar opvolger. Stuur de verteller dus wel even een PMtje he;)
Heel handig maar zeer gevaarlijk en onthoud: With great power comes great responsibility.

8. Heks:
De machtigste persoon online is toch wel Harry Potter! Daarom heeft één van zijn vrienden van Zweinstein besloten zich te focussen op de online wereld. Maar is dit wel een vriend van Harry en niet een vijand? De heks heeft namelijk elke avond de keuze om iemand in leven te houden of iemand te vermoorden. Als de persoon die de heks in leven houd gekozen was door de wolven dan blijft hij/zij leven. Als dit niet zo was dan is dat jammer voor die persoon. Als de heks iemand vermoord die niet door de wolven was gekozen dan gaan er twee mensen dood, als de wolven deze wel heeft gekozen dan gaat er maar één iemand dood.

De Slechte Kant:
9. Digiweerwolfen:
Deze groep mensen is geraakt door een virus en sindsdien zoeken ze elke avond naar mensen vlees. Zij hebben daarom ook 's avonds de opdracht om iemand te vermoorden, maar zorg ervoor dat jij niet word vermoord.

10. Sjamaan:
De Sjamaan is de Ziener van de wolven. Echter kan deze alleen zichzelf kenbaar maken aan de wolven als hij de eerste heeft gevonden en hiermee contact heeft gemaakt. Hij vecht dus samen met de wolven, maar kan niet bijten. Let's cast your dark magic my friend!

Later bij gekomen:
Goed:

1. De Anonieme Gokker.
In feite een burger met een gokprobleem. Hij houdt ervan om zijn dobbelsteen te gooien en te kijken waar het op land. 2 doden, geen doden, geen zicht die avond. Het maakt hem niet uit. Gooi maar lekker je dobbelsteen en zie waar het op land (Als eerst gespot in de Las Vegas story, bedenker Natsirt)

2. De Overloper.
Bang en alleen sta je in het leven. Op het moment dat je wordt aangevallen doe je er alles aan om in leven te blijven dus ook van kant te wisselen. Ook al zorgt dit ervoor dat je slecht word. (Als eerst gespot in Behind Enemy Lines, bedenker Natsirt).

3. De Monnik.
Vanaf jongs af aan opgegroeid in het klooster. Nu ben je de wijde wereld ingegaan om mensen te bekeren. Dit doe je elke avond. Ook heb jij de gave om mensen tot leven te wekken. (Als eerst gespot in Titanic, bedenker Scooby).

4. De Zondebok.
Niemand mag je en zal je ooit mogen. Daarom moet jij je best doen om de groep een gezind op iemand te laten stemmen, want bij een gelijkspel ben jij het slachtoffer. Speel het slim en wees voorzichtig want iedereen wilt van je af. (Als eerst gespot in Behind Enemy Lines).

Neutraal:
1. De Magiër.
Gekke tovenaar altijd maar op zoek naar aandacht. Wat beter dan dit in het openbaar te doen? Elke dag kan jij iemand beschermen die dan niet opgehangen kan worden. In een spel met meer dan 9 mensen mag je zelfs nog kiezen of je goed of slecht bent. Wat een genot. (Als eerst gespot in Amsterdam Witch Trials, bedenker Lien)
avatar
Natsirt!
Admin

Aantal berichten : 498
Registratiedatum : 25-11-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Almere

Profiel bekijken http://tris-weerwolf.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum